top of page
Zoeken
  • Foto van schrijverErik Bulckens

Powfinder Signature Shape, het ultieme poederwapen.

Na er een gans seizoen in verschillende omstandigheden op te hebben gereden kan ik met zekerheid stellen dat de Powfinder Morris Signature 157 voor mij het ultieme board is. Nog nooit voelde ik me zo zeker en stabiel op een plank. Ik heb het gevoel dat ik zelfs beter word door met deze plank te rijden.

Het board voelt ondanks z'n lange neus heel wendbaar (ook tussen de lariksen) en reageert perfect op elke input.


Genieten van de poedermagneet...

MeteoMorris en Haas hebben dit bord tot in de perfectie bedacht en getest en dat voel je meteen. Je voelt ook hun liefde voor de perfecte bocht want dat is waar dit board je elke keer weer probeert heen te sturen. De bamboe afwerking ziet er niet alleen mooi uit, het geeft de board ook een heerlijke flex mee. Ook heel leuk is dat ze er voor hebben gezorgd om toch een kleine rocker in de swallowtail te steken waardoor je zelfs switch kan rijden indien gewenst of nodig.

Naast de waanzinnige eigenschappen in de diepsneeuw gedraagt dit board zich ook nog eens als een killer op piste. Carven gaat fantastisch en je voelt de enorme grip die je hebt steeds beter worden naargelang je je echt in de bocht durft te gooien.

Aan iedereen die nog twijfelt welk board hij of zij moet kopen, dat hoeft niet langer...2 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page