top of page
Zoeken
  • Foto van schrijverErik Bulckens

Out with the new, in with the old.

Een van m'n nieuwjaarsresoluties was de zolder leeghalen en daar heb ik een paar heel oude VHS cassettes teruggevonden. Daartussen opnames van Superchannel (Ultrasport). Ik herinner me dat die begonnen met uitzenden in België tegelijk met MTV en dat ik meteen hooked was aan de 'extreme' sports reportages...

Misschien doe ik er (n)iemand plezier mee...maar ik heb ze ingeladen en op Vimeo gegooid. Ik zal ze in deze post af en toe aanvullen.

Geniet maar met mate 😉

Hier alvast een edit van al wat ik als puber rond snowboarden had opgenomen (eind jaren 80, begin jaren 90). Zeker de laatste 4 minuten heb ik honderd keer bekeken toen ik jong was...Jeff Brushie...anyone?0 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page